Zo werk ik

‘Praten over je verdriet, het delen met iemand die je écht begrijpt en de handvatten krijgen om anders met jouw verlieservaring om te gaan’.

Samen gaan we kijken naar jouw verlies, jouw verdriet en alles wat daarbij hoort.  Zonder oordeel luister ik naar wat je te vertellen hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je te lang de tijd neemt. Bij mij kun je helemaal jezelf zijn en jouw verdriet en jouw angst laten zien.

De start

De coaching begint altijd eerst met een kennismakingsgesprek.  Hierin krijg je de ruimte om alles te vragen om tot een keuze te komen of je wilt starten met de gesprekken. Daarna volgt de eerste afspraak. Samen formuleren we je vraag en bepalen we het doel van de coaching zodat jij en ik weten waaraan wij kunnen gaan werken.

De coaching

Per sessie bepaal jij waarover je het zou willen hebben, daarbij is alles welkom. Ook bepaal jij het tempo en kun je altijd aangeven wanneer je iets spannend, moeilijk of vervelend vindt. We gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij beter met jouw verlieservaring om leert gaan. Hierbij zullen verschillende thema’s aan bod komen. Tijdens de gesprekken zal ik je handvatten aanreiken die je kunnen helpen om met jouw pijnlijke en moeilijke situaties om te gaan. Ik kan je leren hoe je op jezelf kunt vertrouwen en kunt kiezen welke gedachten je toe laat en welke je laat gaan.

De duur van het traject hangt af van jouw hulpvraag. De gesprekken vinden plaats op de frequentie die bij jou past.

Resultaat

Je voelt je begrepen, voelt je minder alleen en hebt kunnen praten met iemand die je écht begrijpt en naar je luistert. Samen hebben we een manier van kijken ontwikkeld waardoor je jouw situatie anders kunt benaderen. Je hebt meer handvatten om de wereld weer aan te kunnen. Je zult meer in staat zijn om je eigen verdriet toe te laten en de mensen erbij te betrekken waarvan je weet dat die er voor je zijn. Je bent niet alleen.

Beschikbaarheid

Ik ben elke maandag tot en met vrijdag beschikbaar. De gesprekken vinden plaats op de Sumatrakade 79, 1019PH Amsterdam. De Sumatrakade  is goed te bereiken vanaf Amsterdam Centraal. Dit kan met bus 48 richting Borneokade of tram 7 richting Azartplein.

 

Gesprekken

Mijn coachingsgesprekken worden helaas niet vergoed door een verzekeraar. Ik hanteer tarieven die aansluiten op reguliere coaching (particulier) of coaching die wordt aangeboden door een werkgever (zakelijk). Een gemaakte afspraak mag je tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Daarna zal het uurtarief worden doorberekend.

Als een coachgesprek langer duurt dan 60 minuten, dan wordt het uurtarief  naar rato toegepast, afgerond op een kwartier. Dit zal uiteraard altijd in samenspraak gebeuren. Gesprekken kunnen ook via Skype of Facetime gevoerd worden indien de afstand naar Amsterdam te groot is.

Kennismakingsgesprek

Bij het kennismakingsgesprek kan een vertrouwenspersoon of verzorger aansluiten, bijvoorbeeld: ouder(s), broer, zus, oom, tante of voogd.

 

Opleidingen en werkervaring

ACT Master 

ACT – Groepen – ACT Guide

ACT-vervolgopleiding – ACT Guide

ACT-basisopleiding – ACT Guide

3 jaar Jongeren jobcoach gemeente Amsterdam

2,5 jaar Jobcoach Randstad HR Solutions

Psychosynthese training

Medilex congres – Rouw op je dak (Riet Fiddelaers)

De poort naar mijn hart – Symposium in de Wolken (Riet Fiddelaers)

Congres The Power of Synthesis in Times of Polarisation (Psychosynthese)

Gedeeld verdriet training van Riet Fiddelaers

Omgaan met psychiatrische ziektebeelden I (Ronald Siecker)

Omgaan met psychiatrische ziektebeelden II (Ronald Siecker)

Hanteren van weerstand en manipulatie in gesprekken I (cheprion)

Hanteren van weerstand en manipulatie in gesprekken II (cheprion)

Coachingsvaardigheden I & II van Boertien &Overgauw

Trainingsvaardigheden I & II van Boertien & Overgauw

SCEM symposium ‘Nesten in het haar’ verlies bij kinderen en jongeren

Jongerengroepen rouw & verlies & intervisie & supervisie samen met Giel Luichjes Sinteze

Start typing and press Enter to search