Zo werk ik

‘Praten over je verdriet, het delen met iemand die je écht begrijpt en de handvatten krijgen om beter met jouw verlieservaring om te gaan’.

Samen gaan we kijken naar jouw verlies, jouw verdriet en alles wat daarbij hoort.  Zonder oordeel luister ik naar wat je te vertellen hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je te lang de tijd neemt. Bij mij kun je helemaal jezelf zijn en jouw verdriet en jouw angst laten zien.

De start

De rouw-coaching begint altijd eerst met een kennismakingsgesprek.  Hierin krijg je de ruimte om alles te vragen om tot een keuze te komen of je wilt starten met de gesprekken. Dit kennismakingsgesprek zal plaatsvinden tegen een gereduceerd tarief. Daarna volgt de eerste afspraak. Samen formuleren we je vraag en bepalen we het doel van de coaching zodat jij en ik weten waaraan wij kunnen gaan werken.

De coaching

Per sessie bepaal jij waarover je het zou willen hebben, daarbij is alles welkom. Ook bepaal jij het tempo en kun je altijd aangeven wanneer je iets spannend, moeilijk of vervelend vindt. We gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij beter met jouw verlieservaring om leert gaan. Hierbij zullen verschillende thema’s aan bod komen. Tijdens de gesprekken zal ik je handvatten aanreiken die je kunnen helpen om met jouw pijnlijke en moeilijke situaties om te gaan. Ik kan je leren hoe je op jezelf kunt vertrouwen en kunt kiezen welke gedachten je toe laat en welke je laat gaan.

De duur van het traject hangt af van jouw hulpvraag. De gesprekken vinden plaats op de frequentie die bij jou past.

Resultaat

Je voelt je begrepen, niet meer alleen en hebt kunnen praten met iemand die je écht begrijpt en naar je luistert. Samen hebben we een manier van kijken ontwikkeld waardoor je jouw situatie anders kunt benaderen. Je hebt meer handvatten om de wereld weer aan te kunnen. Je zult meer in staat zijn om je eigen verdriet toe te laten en de mensen erbij te betrekken waarvan je weet dat die er voor je zijn. Je bent niet alleen.

Beschikbaarheid

Ik ben elke vrijdag beschikbaar van 09:00 tot 17:00

Cruquiskade 113
1018 AM Amsterdam

Kosten

Soort gesprek Minuten Kosten (inclusief btw)
Kennismakingsgesprek 45 minuten 45,- euro
Coachgesprek 60 minuten 70,- euro

Kennismakingsgesprek
Bij het kennismakingsgesprek kan een vertrouwenspersoon of verzorger aansluiten, bijvoorbeeld: ouder(s), broer, zus, oom, tante of voogd. Mijn coaching gesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekering. Sommige zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Hiervoor kan je zelf contact opnemen met jouw zorgverzekeraar. Ook kun je bij jouw Gemeente kijken of er vanuit het PGB (persoonsgebonden budget) mogelijkheden voor jou zijn.

Opleidingen en werkervaring

2,5 jaar Jobcoach Randstad HR Solutions
3-daagse Gedeeld verdriet training van Riet Fiddelaers
Coachingsvaardigheden I & II van Boertien &Overgauw
Trainingsvaardigheden I & II van Boertien & Overgauw
SCEM symposium ‘Nesten in het haar’ verlies bij kinderen en jongeren
Jongerengroepen rouw & verlies & intervisie samen met Giel Luichjes Sinteze

Remco Groenewegen

Start typing and press Enter to search